dilluns, 23 de març del 2009

5è: París [22-03-09]


Avui Diumenge 22 de març ens hem llevat a les set del matí amb un cel força emboirat. Després d’esmorzar hem agafat l’autobús per endinsar-nos en un trajecte de 5 hores cap a la nostra següent destinació, Paris. Un cop allà hem dinat allà on hem pogut, ja que era diumenge i tot estava tancat, a més de ràpid per arribar a l’hora al musical, Le Roi Lion.
Sincerament hem de reconèixer que ha estat molt espectacular. La relació entre l’escenografia i el joc de veus i balls en directe ha estat impressionant. Tota la caracterització dels animals i el cromatisme del vestuari ens ha fet ficar-nos dins de l’obra completament tot i que el llenguatge ens era desconegut, fent-nos posar els pèls de punta des del primer moment.
En acabar ens hem dirigit a l’autobús on hem conegut la nova guia, una francesa que es diu Martinne, qui ens ha explicat el monuments més importants de camí cap a l’hotel, a la perifèria de Paris. Deixant les maletes ràpidament hem anat a sopar al Flunch. Per acabar la nit, amb un altre autocar, ens hem dirigit a Trocadero des d’on hem fet mil i una fotos de la Torre Eiffel de nit.
Anècdota del dia: Hi ha hagut un incident un tant peculiar al Mac Donalds de París quan una de les alumnes ha vomitat (literalment) en sentir l’olor dins els lavabos on hi havia una sense sostre rentant-se.

PD: Avui hem llegit tots els missatges que s’han escrit al bloc i donem les gràcies als professors i alumnes de segon que hi ha participat!

Escriuen Laura Sáez i Sara Rodriguez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada