dissabte, 21 de març del 2009

4t dia: Gant - Bruges [21-03-09]

Quart dia, Dissabte 21 de març.

Avui dia 21 de març, després d’una nit de descans en el nostre magnífic hotel Bloom situat a Brussel•les, hem gaudit d’un espectacular esmorzar per carregar les nostres bateries i dirigir-nos cap a Gant i Bruixes.
En aquest primer, hem realitzat una visita a peu pels llocs més cèntrics i importants juntament amb la visita a la catedral per veure el retaule dels germans Van Dicke.
Seguidament ens hem fotografiat en el canal principal. A continuació, donant un passeig hem tornat a l’autocar per dirigir-nos al nostre pròxim destí: Bruixes. En aquesta, hem pogut dinar, realitzar les últimes compres a Bèlgica i acabar de caminar pels camins estrets i encantats d’aquesta població on cada un té una història i una anècdota. Per aquest motiu hem observat l’única escultura de Miguel Àngelo fora d’Itàlia, la finestra més petita del món, el beguinatge més important de l’Europa del nord i una estàtua dedicada a les parelles enamorades amb una llarga història…
El nostre dia ha estat molt llarg i per això hem après moltes coses noves gràcies al nostre simpàtic guia Diddie. A causa d’això, podríem no parar d’escriure però aquest és un breu resum perquè sapigueu de nosaltres. En aquest moment, hem tornat a l’hotel tots plegats després de sopar en una pizzeria cèntrica de Brussel•les.
Demà ens posarem en marxa cap a París i seguirem informant-vos.

Anècdota del dia: hem quedat retratats per al fotògraf d’una parella de nuvis en una boda a Gant.
L’Enric continua amb la seva sort.


Molts petons per a totes les famílies, companys i escola!
Fins aviat!

Berta Moral
Irene Sànchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada