dissabte, 21 de març del 2009

3r dia: Brussel·les [20-03-09]

Tercer día!
Pares i mares, seguidors del nostre viatge, avui ha estat un dia diferent. Després d’esmorzar hem pujat a l’autobús per anar a Bèlgica i hem trigat 3h.
També hem celebrat l’aniversari de la Maria Chueco, que fa 17 anys, cantant-li i donant-li regals i una postal signada per tots. En el trajecte ens han posat una pel•lícula i hem fet una parada de mitja hora. Una vegada hem arribat a Bèlgica, ens hem adreçat a la plaça central de Brusel•les i ens han deixat temps lliure per dinar. Seguidament, ens hem adrf
eçat a l’hotel Bloom, un hotel de 4 estrelles, molt luxós. Després ens hem trobat amb el nostre guia, Didier, que ens ha explicat coses molt interessants de Brusel•les mentre feiem una visita panoràmica de la ciutat des de l’autocar. Les parades que hem fet han estat a L’arc de Triomf i a l’Atomium. Per acabar el guia ens ha guiat a peu pel centre de la ciutat, ens ha ensenyat molts espais, edificis i monuments com el Manneken Pis. Després de fer aquesta visita hem tingut una hora de temps lliure per fer les nostres compres. A les 19:30h ens hem dirigit a un restaurant italià per sopar. Cap a les 21:30h hem sortit a peu cap a l’hotel Bloom per anar a dormir.

Anècdota del dia:
Un grup de noies han pujat a l’ascensor, en comptes d’arribar a la seva planta anaven de la planta 5 a la 8, i així successivament. Fins que al final una dona ens ha ensenyat com funcionava l’ascensor perquè calia introduir la targeta de la porta de l’habitació!

Laia Roman
Angie Herrero
Rocío Fernández

4 comentaris:

  1. Saludos enormes a todos!!!
    Es todo un lujo el poder veros cada día en los diferentes lugares, y poder seguir cada uno de vuestros pasos y de vuestras anécdotas... (por cierto, la de el Enric no se entiende).
    Ya me han contado que el hotel de Bruselas está de lujo, y que al Sergi Conte le ha encantado la decoración de su habitación.
    Disfrutad al máximo, guardad algún euro para Eurodisney, comed mucho y dormid por las noches (que seguro que los profes están agotados).
    Seguiré en contacto en los próximos días, pero de todas maneras pasadlo bien en el Rey León (que seguro que tiene mucho que envidiar a los musicales del cole).
    Abrazos y saludos de los profes, y de las demás monjas.
    Os echa de menos, Gloria

    ResponElimina
  2. Deunido el viatge, quines fotos!!! mitja bdn esta de viatge, la llauna ha tornat de londres, cultural tmb, perevergees han ant a roma i daki poc a grecia!!! que primos som els de 2n....
    per cert,magrada molt el tema dels videos diaris!, com us ho curreu!
    Vinga records i que segueixi tot igual de be!!!

    ResponElimina
  3. Hola, deixebles!

    Veig que esteu gaudint del vostre viatge per la vella bella Europa i que heu visitat un país molt filosòfic, Holanda, terra de Spinoza i lloc on va viure Descartes durant molts anys (ja he vist alguna foto al·lusiva al genial René).

    Pel que fa a Brussel·les, haureu comprovat el bilingüisme estricte en les plaques dels carrers (és la presència de dues comunitats nacionals molt marcades). I extraordinària la Grand Place (Grote Markt)!

    Però el que conservareu són aquests dies de convivència inoblidables, irrepetibles jornades d'amistat i companyonia.

    I sobretot recordeu que la nit és per dormir, que són dies esgotadors i cal reservar energies per a l'endemà. Tracteu molt bé la Madre, la Lola, en Josep i en Kike!

    Molts records, petons i una forta abraçada!

    Enric Gil, filòsof postsocràtic.

    PD: Maria, per molts anys!!!

    ResponElimina
  4. Estimats alumnes de primer de batxillerat: nòvios, germans/es i amics i amigues...
    Passejant per Amsterdam, gaudint de la ciutat de Brussel•les, visitant la ciutat de l’amor, i nosaltres aquí fent classe cada dia, no és just.
    Les noies de 4t us trobem molt a faltar, ja que el pis de dalt està molt buit, i només s’escolta silenci en pujar al pati, les classes buides, i cada cop que hi passem pel costa tus recordem i us trobem molt a faltar, encara que l’enveja que ens feu és poca.
    Aprofiteu al màxim aquests dies, nosaltres ja trobem a faltar les classes de la Dolors, prenent apunts sense parar i a la Madre a les seves formacions. I qui ens diu ara que recollim els papers del pati si no està el Josep? Kike algunes ens en recordem de tu, fent la pàgina web.
    Heu de saber que hem sigut fidels a seguir les fotos cada dia i el blog es clar. No us queda res per anar a Disneyland, feu-vos moltes fotos amb el Mickye y la Minnie..., i no us oblideu d’omplir les maletes de regals per a nosaltres.
    Hi ha una que enyora tots els migdies, una altra que troba la casa una mica buida i unes altres que enyoren en “general”.
    Volem enviar un record especial a : Aida, Adri, Alex, Carlos, Iris, Ana , Yuyu, Irene, Raúl, Ojeda, Natàlia, Sara, Laura S, Angie, Marta A.
    PD: Moltes felicitats a la Maria (enrederides) i al Josep(sant). Ens veiem dijous.
    Quines ganes!
    Atentament: Patri – Pili – Mónica – Lídia

    ResponElimina