dimecres, 18 de març del 2009

1r dia: Leiden - Amsterdam [18-3-09]

Leiden-Amsterdam

Benvolguts pares i mares dels alumnes del col·legi Sant Andreu, avui dia divuit de març hem marxat a les set del matí per arribar a les nou a l’aeroport de Schipol d´Amsterdam.

Tant l’enlairament com l’aterratge han estat molt favorables, ens ha acompanyat un sol molt gran durant el trajecte tot i que, en arribar, hi havia boira que obstaculitzava en un principi la visibilitat del nou escenari.

Després del corresponent desembarcament de les maletes, ens hem dirigit cap a l’autobús on ens hem trobat amb la guia , la senyora Maria José, la qual ens ha mostrat la nostra primera parada, Leiden.

Què dir d´aquesta ciutat?

Leiden és una petita localitat on hi conviuen les restes del seu passat medieval amb les seves innovacions presents.

La part més antiga, es troba envoltada per diferents canals que li donen el seu encant tant característic, on hi destaquem la presència dels Molins i les cases holandeses típiques. En aquest mateix indret hem visitat diferents jardins interiors i el

Mercat de la Vila entre d’altres. D’aquesta ciutat també destaquem l’ús quotidià que fan els ciutadans de la bicicleta, el qual ens ha impressionat per la seva preferència davant de qualsevol altre vianant o vehicle i la seva abundància.

Al migdia ens hem traslladat a Amsterdam amb la companyia del sol.

Hem tingut temps lliure per visitar la zona i xafardejar una mica.

Al capvespre hem agafat el bus per fer una visita panoràmica de la ciutat per dirigir-nos posteriorment a l’alberg de Harlem per sopar i anar-nos-en a dormir, que estem tots molt cansats!

Bona nit!

4 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Deunido amb el comentari den xavitu!, ja he vist totes les fotos i deunido, quin viatge!!!
    Uns estudien geografia mentre dlatres estan per Amsterdam, merci Josep!
    Ja anire comentant pero que no es perdin les actualitzacions diaries i entre elles els personatges no existents!, suposo que ja saps per on vag oi Pep? Per cert, felicitats!!!
    Vinga records i que vagi moltbe, tot i que lenveja em corrou!!!

    ResponElimina
  3. Bon diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! (perquè suposo que això ho llegira en josep demà al mati)
    Espero que el viatge estigui anant la mar de bé i sense cap incident!
    jo des d'aqui nomes volia donar-vos tres consells:

    1. No us adormiu al avió/autocar, perquè en josep us fara fotos compromeses i despres les penjara a la pagina del cole.

    2. Si teniu la gran sort que en josep s'adormi, aprofiteu per ferli una sessió de fotos i aixi despres li podreu fer xantange.

    3. Aprofiteu al màxim de tots i cadascun dels moments d'aquest viatge, perque passa moooolt ràpid i el recordareu durant tota la vida.



    Rés mes, espero que els consells us siguin útils jaja
    Records a tots des de Badalona

    PD: no us cregueu en xavi, pel cole va tot bé, i els de segon encara estem investigant qui es el "topo" que va dir la madre que ens vigilava i li xivava el que feiem jajajaja

    ResponElimina
  4. Allò!Aquí "Los Ángeles de Charlie". Amb el cap verd que ha narrat l'episodi de l'hora del pati ja hi parlaré personalment i seriosament (i la cara que poso ara no és la de sorpresa, sinó l'ALTRA!).
    Per als turistes: llegim cada dia la narració del viatge i seguim amb interès tot el que feu, però no tenim temps material de veure tantes fotos com pengeu!
    Per als profes acompanyants: no patiu, que aquí tot està sota control i no permeteu que us cansin massa!
    PD:Els profes de llengua intentem llegir sense veure les faltes i us enviem records.
    Fins aviat, Blanca

    ResponElimina