diumenge, 29 de març del 2009

La Tornada [25-03-09]

Avui, cansadíssims encara per l'intensa jornada d' ahir, ens hem aixecat a dos quarts de vuit i hem anat a esmorzar al menjador de l'acollidor hotel Chayent. Després d'un abundant esmorzar per agafar forces, tots hem anat a les habitacions a enllestir-ho tot i agafar les nostres maletes per dur-les a l'autocar. Ens estàvem preparant per l'última jornada del nostre meravellós viatge.
Tot just arribar a la ciutat de l'amor, on plovia irregularment , en Paul, el nostre estimat conductor, ens ha deixat a les Galeries Lafayet, on hem pogut passejar tranquil•lament tot mirarant les botigues i la fantàstica cúpula que pertany a l'emblemàtic edifici.
Més tard hem tornat a l’autocar i el xofer ens ha dut al poderós Arc de Triomf sota el qual se situa també la famosa tomba del soldat desconegut. Hem fet les fotos pertinents i hem gaudit de temps lliure, un parell d'hores, per poder passejar i gaudir dels
Champs-Élysées on hem dinat.
Veient com el nostre fantàstic viatge arribava al seu fi i amb un somriure melancòlic als llavis, hem tornat a l'autocar a les dues per dirigir-nos a l'aeroport i tornar a casa.
Després de riure molt durant el trajecte hem arribat a l'aeroport de París on el vent de l'entrada gairebé ens envia directament a Barcelona i hem esperat per poder facturar. Hem accedit a la porta d'embarcament i hem hagut d'esperar 40 minuts ja que l'avió portava endarreriment.
Després d'un trajecte força mogudet, hem arribat cansats però en perfectes condicions i hem hagut d' esperar una bona estona per recollir les maletes.
Anècdotes del dia:
- Hem pogut veure una manifestació a París de treballadors d’una empresa de pneumàtics.
- El Joan G. té set vides. Al costat de la terrassa on estaven dinant ha caigut un tros del farcit d'un balcó de l’edifici . Per sort, ha caigut a més d’un metre de distància. Tot un ensurt!
- La sort de l'Enric s'ha acabat amb la fi del nostre viatge, per més que tocava la cinta de la recollida de maletes, encara ha trigat força en sortir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada